VISIE

BRING NATURE HOME

Natuur, esthetiek en functionaliteit verbindenONZE VISIEBij Cosmos Gardens is onze visie niet alleen gericht op het heden, maar ook op de toekomst.


We zijn vastbesloten om duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten, van het selecteren van inheemse plantensoorten tot het minimaliseren van ons waterverbruik en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.
Hello world

Onze kernwaarden

WATERINFILTRATIE

We geloven dat het beschermen van het milieu en het ondersteunen van de menselijke behoeften hand in hand gaan.


We kiezen daarom bewust voor materialen die hemelwater laten infiltreren en dit in combinatie met een fundering die ook waterdoorlatend is. Zo beschermen we niet alleen de natuur, maar ook onszelf. 


Lees meer

DIVERSITEIT

Onze passie ligt in het ontwerpen en onderhouden van prachtige tuinen, waarbij we de natuurlijke elementen omarmen. We geloven in het behoud van bloemenweides, ongemaaid gras en wilde natuur, omdat we erkennen dat dit essentiƫle habitats zijn voor flora en fauna. Door deze natuurlijke aspecten te behouden, geven we de biodiversiteit de ruimte om te gedijen en creƫren we een plek waar de natuur in al haar pracht kan floreren.


Lees meer

ONTWERP

Tegelijkertijd verliezen we de behoeften van de mens niet uit het oog. We begrijpen dat tuinen ook bedoeld zijn om van te genieten, te ontspannen en te beleven. Daarom streven we naar gebruiksvriendelijkheid in al onze ontwerpen. Onze tuinen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de mensen die ze gebruiken, waarbij we zorgen voor comfortabele zitplaatsen, doordachte paden en ruimtes om samen te komen en te ontspannen.


Lees meer